Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είναι ίνα άνθρακα;

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Συμπτύσσοντας φίμπεργκλας Πολωνοί για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι ελαφριοί, δύσκαμπτος και οι σφιγκτήρες είναι καλοί (εγκάρσιος).

—— Paul

Πραγματικά υψηλός - ποιοτικοί πόλοι. Καλά προϊόντα για τους πελάτες.

—— Alex

Αγαπώ τους πόλους. Ιδιαίτερα συστημένος.

—— John

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Τι είναι ίνα άνθρακα;

Το άνθρακας-ίνα-ενισχυμένο πολυμερές σώμα, άνθρακας-ίνα-ενισχυμένος πλαστικός ή άνθρακας-ίνα-ενισχυμένος θερμοπλαστικός (ίνα CFRP, CRP, CFRTP ή συχνά απλά άνθρακα, ή ακόμα και άνθρακας), είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό και ελαφρύ ίνα-ενισχυμένο πλαστικό που περιέχει τις ίνες άνθρακα. Η ορθογραφία «ίνα» είναι κοινή στις βρετανικές χώρες Κοινοπολιτείας.

Το CFRPs μπορεί να είναι ακριβό να παραγάγει αλλά χρησιμοποιείται συνήθως οπουδήποτε η υψηλές - δύναμη - αναλογία και η ακαμψία -βάρους απαιτούνται, όπως τα αεροδιαστημικά, αυτοκίνητα και πολιτικού μηχανικού έργα, τα αθλητικά αγαθά και ένας αυξανόμενος αριθμός άλλων καταναλωτή και τεχνικών εφαρμογών.

Το δεσμευτικό πολυμερές σώμα είναι συχνά μια thermoset ρητίνη όπως εποξικός, αλλά άλλα thermoset ή θερμοπλαστικά πολυμερή σώματα, όπως ο πολυεστέρας, ο βινυλίου εστέρας ή το νάυλον, χρησιμοποιείται μερικές φορές. Το σύνθετο μπορεί να περιέχει άλλες ίνες, όπως ένα aramid (π.χ. Kevlar, Twaron), το αλουμίνιο, το πολυαιθυλένιο το (UHMWPE) εξαιρετικά-υψηλός-μοριακός-βάρους ή οι ίνες γυαλιού, καθώς επίσης και η ίνα άνθρακα. Οι ιδιότητες του τελικού προϊόντος CFRP μπορούν επίσης να επηρεαστούν από τον τύπο πρόσθετων ουσιών που εισάγονται στη δεσμευτική μήτρα (η ρητίνη). Η συχνότερη πρόσθετη ουσία είναι πυρίτιο, αλλά άλλες πρόσθετες ουσίες όπως το λάστιχο και ο άνθρακας nanotubes μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Το υλικό αναφέρεται επίσης ως από γραφίτη-ενισχυμένο πολυμερές σώμα ή ίνα-ενισχυμένο γραφίτης πολυμερές σώμα (GFRP είναι λιγότερο κοινό, όπως διαφωνεί με το γυαλί (ίνα) - ενισχυμένο πολυμερές σώμα). Στις διαφημίσεις προϊόντων, αναφέρεται μερικές φορές απλά ως από γραφίτη ίνα για απότομα.

 

το https://en.wikipedia.org/wiki/Carbon-fiber-reinforced_polymer

Χρόνος μπαρ : 2016-01-20 12:51:28 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Lanbao Sci & Tech Development Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Ben

Τηλ.:: +86-631-5775891

Φαξ: 86-631-5775892

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)