Αρχική Σελίδα

Lanbao Sci & Tech Development Limited Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Συμπτύσσοντας φίμπεργκλας Πολωνοί για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είναι ελαφριοί, δύσκαμπτος και οι σφιγκτήρες είναι καλοί (εγκάρσιος).

—— Paul

Πραγματικά υψηλός - ποιοτικοί πόλοι. Καλά προϊόντα για τους πελάτες.

—— Alex

Αγαπώ τους πόλους. Ιδιαίτερα συστημένος.

—— John

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4
Lanbao Sci & Tech Development Limited Lanbao Sci & Tech Development Limited Lanbao Sci & Tech Development Limited Lanbao Sci & Tech Development Limited
Κοπή του υλικού
Να δέσει με ταινία πίεσης
Θέρμανση
QC/ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ

Κοπή του υλικού

Κόψτε το ύφασμα ινών άνθρακα στην αναγκαία μορφή/το μέγεθος

Να δέσει με ταινία πίεσης

Μετά από να κυλήσει στο mandrile, η ανάγκη πόλων να είναι πίεση που δένεται με ταινία.

Θέρμανση

Θερμάνετε τους πόλους στο φούρνο.

QC/ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ

Ποιοτικοί έλεγχος και συσκευασία

 • Γραμμή Παραγωγής

  Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το σωλήνα ινών άνθρακα, το σωλήνα φίμπεργκλας, το προϊόν ινών άνθρακα, το φύλλο το /plate, το κουπί καγιάκ, το μη απασχόλησης άξονα κυλίνδρων και κίνησης για τα μηχανήματα, λαβή εργαλείων, πρότυπος σωλήνας αεροπλάνων, σνόουμπορντ, sailboat ιστός, βραχίονας εμποδίων συστημάτων διοδίων εθνικών οδών, σωλήνας εξάτμισης, τροποποιημένο αυτοκίνητο εξάρτημα, σωλήνας κασκόλ για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, τηλεσκοπικός πόλος, ιστός κεραιών, κ.λπ.

  Η διαδικασία κατασκευής προϊόντων μας περιλαμβάνει ρόλος-τυλιγμένος, ίνα που τυλίγουν, pultrusion, κενές διαμόρφωση και συμπίεση φορμών.

  Υλικό: Υψηλή ίνα άνθρακα συντελεστών, ίνα άνθρακα 100%, σύνθετο άνθρακα, φίμπεργκλας 100%.

  Κοίταγμα: η σαφής ύφανση, twill ύφανση, φυσική επιφάνεια, σχολιάζει ή ματ τελειώστε.

  Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιατρική συσκευή, τον τυπώνοντας μηχανισμό, τα υφαντικά μηχανήματα, τον εξοπλισμό για το μετάλλευμα, την έρευνα πετρελαίου, το πρότυπο αεροπλάνων, το αεροδιάστημα, τη στρατιωτική, θαλάσσια, ασφάλεια οδοστρωμάτων, τον αθλητισμό & τον ελεύθερο χρόνο, τροποποιημένο το αυτοκίνητο βοηθητικό, οικοδομικό υλικό, τον υψηλό καθαρισμό προσιτότητας, τον καθαρισμό παραθύρων, κ.λπ.

   

 • OEM / ODM

  Όχι μόνο προσφέρουμε τα προϊόντα ινών άνθρακα με την ευρεία επιλογή των τυποποιημένων μεγεθών στο φύλλο πλαστικού, καπλαμάς, σωλήνας, λαϊκός-επάνω προϊόντα χεριών ράβδων, αλλά και σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας καθώς επίσης και την εισαγωγή των στο εσωτερικό σχεδιασμένων ειδικών προϊόντων.
  CNC επεξεργασία: Το Lanbao είναι CNC επεξεργαμένος τα μέρη ινών άνθρακα για τον πελάτη μας για 7 έτη στη μηχανή. Στο εσωτερικό CNC μας που επεξεργάζεται την ικανότητα στη μηχανή μας επιτρέπει τα προϊόντα τα μέρη σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Ακριβώς μας εφοδιάστε με ένα AutoCAD, μια στερεά εργασία ή το αρχείο DFX. Εάν δεν έχετε ένα σχέδιο CAD, μας στείλετε ακριβώς ένα εντελώς διαστασιολογημένο σκίτσο ή το πραγματικό δείγμα, μπορούμε να κάνουμε ένα για σας.

 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
Lanbao Sci & Tech Development Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Ben

Τηλ.:: +86-631-5775891

Φαξ: 86-631-5775892

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)